![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Ето че качиха и новия албум на Финландците. Какво мислите за него? Според мен е жесток - добър колкото предишния. Блек метъл албума на годината.
Засега от него откроявам най-много The Last Day Before…, но и другите не са за изпускане. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
^^ Ама то хем мелодичен, хем екстремен, как става?
![]() Проблемът ми с този албум е точно това, че съвсем никакви блек елементи не открих в него, а мелодетът си е направо 100% и то направен не по начин, който ми допада. Ако "официално" се знаеше в какво звучене се цели групата, нямаше да съм толкова недоволна и нямаше да се съмнявам дали наистина съм слушала същото, което и вие. Харесвам всички предишни издания на Catamenia и досега не се съгласявах с доста многото критики към тях, на които попадах, обаче, The Time Unchained ми се струва твърде различен от стила им. Което не ми пречи наистина да се радвам, че вие сте на друго мнение. ![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ама то хем мелодичен, хем екстремен, как става? ![]() Защо, да не би някъде да пише, че двете начала са несъвместими? ![]() Харесвам всички предишни издания на Catamenia и досега не се съгласявах с доста многото критики към тях, на които попадах, обаче, The Time Unchained ми се струва твърде различен от стила им. "The Time Unchained" си е доволно типичен Catamenia албум, в който новото и различното е една съвсем неголяма част. Поне на мен най-силно ми напомня на "средния" период в творчеството им. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:35 AM |