![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ето го и новото творение на Damnagoras, Aydan и компания - "The Scythe". Знам, че е чакан с нетърпение от още не един или двама съфорумци, така че нахвърляйте му се. Още от първото парче се забеляза колко по плътно и мачкащо звучат момчетата. Промяната за мен е много положителна и свежа, най-вече с оглед на далеч по-интелигентната ритъм секция (в сравнение с "The Winter Wake", един също чудесен албум). Акустиката е избледняла здраво този път, явно момчетата са преценили, че това би отнело част от агресията и мрачното чувство в албума. Като цяло прекрасна тава, ще се цикли още много и то с удоволствие. Че няма да надмине епохалния "Heathenreel", е ясно, но поне е по-добър от "The Winter Wake", а и има огромни шансове да си съперничи с "Wyrd".
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Албума е хубав, но не е от нещата, които ще ми станата свръх любими! Ще го задържа на харда, защото наистина обичам тази група, oсвен това заслужават респект с тези постоянни опити за нещо ново, но със сигурност няма да бъде слушан толкова често... И все пак ще се надявам след време отново да извадят шедьовър като "The Scythe", защото той беше наистина гениален...
Все пак не мога да не отбележа, че новата "The Winter Wake" ме впечатли, много добре са я направили! ![]() П.П. И все пак беше честно, да се направи отделна тема за албума, или поне тази да се преименува просто на "Elvenking"! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 12:09 PM |