![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Ето че качиха и новия албум на Финландците. Какво мислите за него? Според мен е жесток - добър колкото предишния. Блек метъл албума на годината.
Засега от него откроявам най-много The Last Day Before…, но и другите не са за изпускане. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Защо, да не би някъде да пише, че двете начала са несъвместими? Не отричам, любимата ми музика е именно такава. Друго имах предвид: подобно жанрово определение нищо не ми казва. Първо, защото то би трябвало да изразява цялостния характер на музиката, а за да бъде нещо "екстремно", то забележими "мелодични" елементи наистина се предполага да няма, поне по мое скромно мнение. Второ, ставаше въпрос, че не смятам The Time Unchained за достатъчно тежък албум и, поради липса на по-удобен термин, "мелодет" ми се струва подходящ. ![]() Eskhata ще си го пусна, и започвам да търся разликите. ![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:26 AM |