![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
За втора поредна година си позволявам да направя годишната класация малко по-дълга от обичайното. Тук можете да видите и самата класация, ако ви е интересно.
Няколко обобщителни слова за самата 2008-а – потресаващо слаба година, особено след убиец като 2007-а. За първи път ми се налага да се чудя какво да сложа в 10-ката, обикновено се чудя какво да оставя извън нея. Количеството добри албуми продължава да се засилва, което е прекрасно, за сметка на това количеството великолепни албуми спадна до ужасяващ минимум. На лице е следният парадокс - през 2008-а имаме най-силния топ 50 (като цяло) и едновременно с това най-слабия топ 10 за последните 6-7 години. Хубава година за дет метъла наистина, както отбеляза Деси, блекът е осезаемо по-качествен от миналата година, следващата вълна траш също ни заля. За жалост всички останали стилове бяха доста зле представени, особено прогресивът – четири албума на кръст, за които да си заслужава да се говори... Искам по-бързо да отмия 2008-а година от себе си и дано 2009-а да е доста по-добра. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:29 PM |