![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
За мен industrial метъла е един от най-любимите стилове в музиката, а може би дори най-любимия! Когато обаче реших да обсъдя въпроса с вас, открих, че подходяща тема за целта във форума няма, за това реших да проима!
![]() Та интересно ми е кой от вас слуша industrial metal, кои са му любимите групи и т.н... Аз лично едва ли ще ви изненадам, като започна с Rammstein... Със сигурност тези от вас, които са чели повечко, от моите мнения из темите, са забелязали моята болна пристрастеност към тях! Именно те ме насочиха въобще към метъла, а по-късно и в частност към индъстриъла и към немските групи, които са ми може би най-любимите от всички... След това се зарибих и по Oomph!, Knorkator, Stahlhammer, Eisbrecher, KMFDM, Treibhaus, Turmion Katilot, Ruoska, Sybreed и т.н. , а после постепенно започнах да откривам и групи успешно смесващи industrial елементите с други стилове в метъла, като например Tanzwut, Katar, Zerokarma, Malmonde, Subway To Sally, Machinae Supremacy...... Наистина бях доста зарибен преди време, и макар че това време вече отмина отдавна, винаги ми е приятно да поговоря и разменя мнение с някой за industrial метъла! Така, че който има желание - това е темата! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Гледам, абе споменали сте куп банди, от които половината ми са известни, защото не съм чак такъв индъстриъл фен, а защо никой не спомена една простичка група, една от първите и световноизвестна - FEAR FACTORY? Или не са чист индъстриъл. Мен пък си ме кефят най-много, още от самото начало. От 92. Това бих го нарекъл пропуск от ваша страна. Защото фиър фекчъри са си баш бая по здрави от рамщаин например, или пейн. Поздрави. По принцип дет метъл фен, слушаш всичко което го кефи, без скрупули към стиловете. Че чак и ванжелис и жар.
-------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 01:48 AM |