![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Кой е слушал тази млада и уникална (по мое мнение) българска банда. Условно вкарани в графата деткор (не бих ги ограничил там), Avril in Blood са твърде обещаващи, за да ги оставим без тема!
Та кой ги е слушал? А на живо? Чакам мнения и коментари. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 11-August 07 Град: Пловдив/Габрово Потребител N: 2276 ![]() |
имам щастието да познавам единия от китаристите - много добър музикант е по мое мнение.
avril in blood като им е яко и естествено няма нищо общо с avril lavigne ![]() случайно или не-случайно до сега им изпуснах всичките концерти в Пловдив, но съм им обещал да ида на следващия п.с. в последния блог (ако няма по-нов) има цял лайв-сет клипове от някво софийско клубче... май the club - вижте какво представлява на живо музиката, мен ме кефи. Успех на бандата Честно казано се радвам, че има привърженици. Евала. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:55 AM |