![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
В петък бе уволнен Георги Коритаров, водещ на сутрешния блок "Здравей, България".
Официалната теза на ръководството на Нова ТВ е, че журналистът е използвал екрана за лични цели. Смята се, че Коритаров е изнудвал Валентин Златев, шеф на "Лукойл", и поради това - уволнен. Търсят се и обяснения на случилото се в напоследък доста зачестилите интервюта на водещия с членове на ДПС във връзка със смъртта на Емин и обръчите от фирми околко тази партия, както и с конфликта му с Румен Петков. През 2003г. Коритов е уволнен и от БТВ след интервю с Андрей Литвиненко и последвал натиск на руското посолство, отправен към ръководството на телевизията. Изписах всичко това, за да попитам - смятате ли, че това, което се случва всъщност, е поредната цензура, наложена от хора, на които не им изнася? -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Да, но щурма греши. Когато Коритаров отиде да се оплаква в СКАТ, Кеворкян се обади и го направи сам да си говори, защо като видите по-обемист пост и айде - всичко е вярно. Кеворкян от 25 години /аз съм на 17/ води интервюта, за които Карбовски определено може само да му завижда макар да ми е любимия журналист.
Когато го попита защо не осъди Нова Телевизия и всички, които са го вкарали в това, той защо пилтечеше? Кеворк е съдил Костов за една дума, макар да е бил Министър Председател. Не съм запознат, колкото вас очевидно, но смятам, че мазната муцуна на Коритаров го издава достатъчно.... най-голямата злоупотреба на екрана към народа и в частност БЪЛГАРСКИТЕ зрители са новините на турски по БНТ (Доган ТиВи). Еби му майката, толкова ли ти бъркат в очите, никога не съм ги гледал, до колкото знам са 15мин. Това да е проблема на българската телевизия... Турчин, Циганин е синоним на най-дълбоко черната думичка, внушено от медиите. А защо не се замислиш дали и новините не са трик за такива като теб? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 09:49 AM |