![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
В петък бе уволнен Георги Коритаров, водещ на сутрешния блок "Здравей, България".
Официалната теза на ръководството на Нова ТВ е, че журналистът е използвал екрана за лични цели. Смята се, че Коритаров е изнудвал Валентин Златев, шеф на "Лукойл", и поради това - уволнен. Търсят се и обяснения на случилото се в напоследък доста зачестилите интервюта на водещия с членове на ДПС във връзка със смъртта на Емин и обръчите от фирми околко тази партия, както и с конфликта му с Румен Петков. През 2003г. Коритов е уволнен и от БТВ след интервю с Андрей Литвиненко и последвал натиск на руското посолство, отправен към ръководството на телевизията. Изписах всичко това, за да попитам - смятате ли, че това, което се случва всъщност, е поредната цензура, наложена от хора, на които не им изнася? -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Айде стига крайности, мамка му!
Стига с това кой е прост, кой е тъп и кой е по-по-най в минусовата класация. Стига обобщения. Аз също съм от тоя народ, също живея в тая държава. Не съм тъпа, който мисли обратното нека се обоснове с примери моля, не лижа ничий задник, харесвам си България, никъде ни искам да бягам. Нема смисъл. Ако не харесвам себе си ,няма да почна да се обичам повече, само защото живея в неква друга държава. И в България има много качествени неща и хора. Само че докато се напинаме да не ги видим, няма да го разберем и осъзнаем. И тая държава нема да умре!!!!! Ако ще да е само заради това ,щото Аз отказвам да го приема! Айде стига офтопик,ма малко се ядосах,май..... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 02:14 AM |