![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Така, настъпи времето и батко ви Милен да се изкаже по въпроса:
Sabaton - The Art of War Alestorm - Captain Morgan's Revenge Elvenking - Two Tragedy Poets (...And a Caravan of Weird Figures) Gamma Ray - Hell Yeah! The Awesome Foursome Revolution Renaissance - New Era Paragon - Screenslaves Human Fortress - Eternal Empire Die Apokalyptischen Reiter - Licht Skiltron - Beheading The Liars Rage - Carved in Stone Serenity - Fallen Sanctuary Van Canto - Hero Firewind - The Premonition Арктида - На Горизонте Като цяло това са нещата, които са ми направили добро впечатление от всичко, което наводни пазара тази година. Страхотен дебют за пияните шотландски пирати, разкошен фолк албум на любимите ми жабари и ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА RAGE!!!! Най-накрая Пиви разбра, че с опити за прогресиране се достига само до регресиране. Годината за мен беше слаба на качествена музика, като количество много, ама това не е достатъчно. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:18 PM |