![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 1-May 04 Потребител N: 473 ![]() |
Пичове ли са или не!!!!!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ООООООО! Хора, моля ви се... Князе, съжалявам, но не мога да те подкрепя! Не мога да мразя турците, заради 5 века! Познавам няколко турчина като мога да кажа, че повечето ги уважавам и то има защо!
Факт е че това време е най-срамното за България през цялата й история, но не са виновни сегашните турци. Естествено всеки, който има анти-български възгледи е достоен за омразата ми. А самата им религия е наистина ГЛУПАВА. За Чеченците... лично според мен те просто искат да си се бият. Аз лично така и не разбрах защо руснаците още не се пратили няколко милиона човека там ![]() За Хитлер си напълно прав. Адаш, карай го по-спокойно! Стига си повтарял това с нацистите и т.н. Обикновено Княза не е толкова радикален, ама сега не знам кво му стана... ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 06:44 AM |