![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 11-December 08 Потребител N: 3145 ![]() |
Здравейте, аз съм Вики. Аз съмммм.... е вие ще прецените каква съм, но както и да е. Приятно ми е да се запозная с всички!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Значи, да обобщим, за да видя какво схванах:
Ти си олдскулл трашар, който в миналото е бил барабанист и си на 17 години? В доброто старо минало, когато пясъчниците бяха чисти, явно... Също така ти се представяш в темата на друг потребител, но явно просто не знаеш, че е хубаво всеки да си отваря теам, или поне така повелява традицията. А и както някой оттук беше казал (не помня кой), пунктуацията и книжновният български са наши приятели. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А, и, както някой оттук беше казал (не помня кой) пунктуацията и книжновният български са наши приятели. Заяждаш се за пунктуация, а не са ли те учили, че като има наслагване на съюзи и прочее, не се поставят запетаи? Както в моя случай - "че като" --> няма. Не е много тру да си лош. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 01:50 AM |