![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 11-December 08 Потребител N: 3145 ![]() |
Здравейте, аз съм Вики. Аз съмммм.... е вие ще прецените каква съм, но както и да е. Приятно ми е да се запозная с всички!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Едно елементарно сравнение между моя правопис и неговия би могло да те подсети колко дребнаво заяждане беше това, Aglarana. Признавам, че не съм спазил това правило, но ако искаше да излезеш супер коварната кака, дето може да изпързаля всекиго, успя.
И между другото е допустимо запетаи да се слагат на места по желание на автора, стига да не влизат в конфликт със строги правила, какъвто не е случая, с цел повече изразност на текста, за интонацията и т.н. Пиша го, както го чувам в главата си и го изразявам с пунктуацията, каквато е идеята, струва ми се. Същевременно ми се познава къде започват и свършват изреченията, не пиша "кФо" или "некфо", сякаш писането ми е като говорене без зъби, и общо взето... Си свободна да се скриеш някъде, ако не се сещаш за някоя друга дребнотийка. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 01:47 AM |