![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Нека тук да поговорим за другата музика която харесвате.Почти съм сигурен че никой не слуша само метал :punk: :punk: :punk: Аз лично харесвам някои от парчетата на Моби и Chemical Brothers.Въпреки всичко мнението ми е едно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 36 ![]() |
Брат като за Начало името Адриан какво ти говори?не знаешшшшшш????
Мъжко е ! ! ! Значи как да ти кажа,че да не ти прозвучи заучено и изтъркано?!...просто сам не мога да го измисля :lol: Адриан-а търси речника...и го намира...Обаче се оказва програма за телевизията и следва: направо ми се къса сърцето,че не съм кат тебе... Значи твойте прозрения за живота ми не мисля,че е нужно да ги коментирам...щом така мислиш за мене-мисли си...Курвата в случая не съм аз скъпи ми приятелю...Сам се досети кой е....Препоръчвам ти да не говориш за чуждите майки,че ще си изпатиш....доста..... Мда скъпи ми съратнико да ти кажа ли какво съм чел?първото беше Българиския Буквар...нататъка сам си прави сметката,като гледам ти още не си минал Буквара...=> не се мери с мене,намери си някои които да ти се смее на хитринките итн.Мислех си,че тука ще мога да дискутирам с някой музиката,а не някой си да обижда без дори да ме познава... Боецо и Джак има разум в думите ви.Оценявам го,че някой се опитва да каже смислено,а не да се заяжда и да ръси ценизми... Прави сте,че много голям процент от музиката е преходна,наистина е така при това не само от Рапа..Джак не можеш да искаш някой келеш да знае нещо като до преди няколко години майка му го водела на училище.Боецо не се съмнявай,аз претенирам за себе си,че съм интелигентен човек и мисля,че разбирам това което ми се казва особено,ако е обословено с факти... Разочарован ли си?Ходи се заяждай с някои който се вживява от простотията ти... -------------------- Всеки може да харесва каквото иска!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:06 PM |