![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
MASTER OF PUPPETS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 14-December 08 Потребител N: 3151 ![]() |
Абе според мен Металика наистина са усирали по некое време ама има прогрес. Като се има в предвид първите 3 албума "Kill 'Em All" , "Ride the Lightning" и особрено "Master of Puppets", другите албуми не са чак толкова добри. Но е разбирраемо след смъртта на Клиф Бъртън стилът на музиката коренно се променя с "...And Justice for All" и "The Black Album". После с "Load" все едно се насират на сцената, "Reload" е малко по- добре - има песно дето ме радват. Така.... стигаме до "Garage Inc.". Това са трудни балади за много добър вокал, ма не е метъл. После "Symphony&Metallica" това са е добро. "St. Anger"... много обичам траш метъл, така че ме кефи много. И сега "Death Magnetic" е тва ми разби главата. Не го очаквах наистина. Много добро е станало.
Та общо взето всичко ме кефи, дори и слабите албуми. Просто си ме кефят без значение кво пеят.... Мое Мнение. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 08:17 PM |