![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
1. Equilibrium - Sagas
2. Sabaton - The Art of War 3. Grave Digger - Ballads of a hangman 4. Tiamat - Amanethes 5. Before the dawn - Soundscape of Silence 6. Force Majeure - Frozen Chambers 7. Opeth - Watershed 8. Cor Scorpii - Monument 9. Amon Amarth - Twilight of the thunder gods 10. Motorhead - Motorizer 11. Hypocrisy - Catch 22 12. Mikael Kiske - Past in Different ways 13. Kalmah - For the revolution 14. Crematory - Pray 15. Moonspell - Night Eternal Разочарованията на Големите: 1. Judas Priest - Nostradamus 2. Revolution Renaissance - New Era 2. Catamenia - VII The time unchained 3. Korpiklaani - Korven Kuningas 4. In Flames - A sense of purpose Дебют: Amaseffer - Slaves for life ДВД : Gamma Ray - Hell Yeah! The Awesome Foursome Очакване на 2009: Wintersun - Time Кофти, че при мен Sabaton-а отстъпи място на folk/black metal банда, ама наистина Сагите ме плениха отвсякъде. Прелестна обложка. На музика цепи мрака отвсякъде. Няма спор, че за мен това беше най-слушания албум на 2008. Сабатон печелят в текстовете и надъхвацията. Тиамат отново се върнаха в ориента и отново Богинята се възроди. Страхотно връщане след 5години мълчание. Положително потресаващ албум. Следват BTD и страхотното звучене. Има 3 тотални рамазвации, вкл Последната песен в албума. Force majeure - типичните изтрещеняци. Липсваше ми нещо на което "да си мятам косите, които ги нямам". Нямаше как да не сложа нещо за масата. Надолу са Opeth, Amon Amarth, Motorhead, Hypocrisy - Големи банди, които просто не можеше да не оправдаят очакванията ми. Ако имаше класация за акустичен албум, определено Киске щеше да го спечели. Красиво беше да видим песни на Helloween на които сме подскачали с бира в ръка да ги направят спокойно, мелодично и нежно. В класацията ми има всичко от black до progressive. Музикална курва ми кажете. За ДВД-то на Gamma Ray едва ли ще има много оспорващи го. Amaseffer изгряха тая година и мамка му - Много ме кефят тия евреи. Липсваше ми концептуален албум с хубава мелодия. Макар и лишен от библейски познания, сюжетът ми хареса, а има и 2 албума продължение. Очакам с голямо нетърпение две неща през 2009 - Дългоочакваният оркестрален Blind Guardian, както и Time на Wintersun. За отвратителните албуми на годината може и да ми спорите, но от моите очаквах много, а накрая получих вместо течен шоколад, кофичка с редки фекалии. Тотална боза от Judas... Тимо Толки пък като че ли много искахме от него. Просто албумче и Киске не успя да го спаси. Catamenia-та е ужасно скучен и някак си "new metal". Korpiklaani и In Flames ми се струват страшно кривнали от старият път. -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:01 AM |