![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Е, чухте ли новия сингъл на групата...? Албума излиза скоро и обещава леко прогресив звучене, но без съществено отклонение от традиционният стил на Мейдън... Дайте мнения...
-------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Щом една група не може да плени нови слушатели с музиката си, а феновете и трябва да настояват за уважението и заради статуса им на "легенди", значи са прехвалени. Да, важни са били, но какво толкова? Никой не издига паметници на тоя дето е измислил тоалетната и канализацията, но нима не е било важно откритие? Всеки хвали Да Винчи, но малцина знаят учителя му. Нима не е бил важен? Това, че ако еди кой си го е нямало сме нямали да имаме не знам си кои други групи изобщо не трябва да навлиза когато се обсъжда музиката на дадена група. За мен лично Мейдън са пълна скръб във всяко отношение и историческата им важност по никакъв начин не променя нещата. Същото се отнася за Пърпъл и повечето неща на Сабат и Джудас. Виж, ако бях израстнал по онова време сигурно друго щях да мисля и други вкусове да имам, но сега е пълно с далеч по-интересни групи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Щом една група не може да плени нови слушатели с музиката си, а феновете и трябва да настояват за уважението и заради статуса им на "легенди", значи са прехвалени. Аха, а според теб Мейдън нямат нови фенове, така ли?!? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 02:17 PM |