![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Е, чухте ли новия сингъл на групата...? Албума излиза скоро и обещава леко прогресив звучене, но без съществено отклонение от традиционният стил на Мейдън... Дайте мнения...
-------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Тука нема ред... това което аз бих могъл да каже е че... много от одавна разбирах защо не не пиша вече във форума а само чета постове дето ми държат смях със седмици
И най ми хареса както някой се изрази "не че аз ги харесвам или мразя но и аз да си кажа" Изводът е един... БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА СИ ЗАТВАРЯТ КРАКАТА, A БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ДА ПОЛЗВАТ ПРЕЗЕРВАТИВИ, ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА СЕ ПРЪКВАТ КАКВИ ЛИ НЕ ИЗРОДИ ДЕТО ПИШАТ ПО ФОРУМИ. (ТОЧКА) ПОД ИЗВОД... ИЦЕ МОЛЯ ТЕ ПУСНИ ПРЕДИШНИТЕ НИКОВЕ НА НЯКОЙ ОТ АГЕНТИТЕ ДЕТО ПИШАТ В ТАЗИ ТЕМА ДА ИМ ВИДИМЕ АБСУРДНИТЕ ПУБЕРСКИ ВЛИЯНИЯ. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 08:06 PM |