![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
http://www.bluelink.net/zaprirodata/
Днес в 14.00 часа ще се проведе обществена дискусия в аулата на Софийския университет. Поканени са всички институции и граждански организации, които подкрепят исканията на UNECO и желаят да се присъединят към кампанията! -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Куките наистина бяха много, в началото преди да дойде който и да е бяхме към 30-40 чакащи при първа инвестиционна и някво бяха само тогава 300 кукеси...
Иначе тези, за които знам от тях са сериозно, макар че и аз не одобрявам особено кежуълстването и т.н. Хубаво е, че не стана меле, бях с две момичета и щеше да си ебе майката..Другия път обаче ако са повече и 600 куки да са, ще стане нещо, просто няма как. А единият от говорещите беше от концерта на Аркона, беше размахвал знаме със Слънчевия кръст.. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:08 PM |