![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Накратко, една от любимите ми групи! Надълго, сигурно най-добрата банда в скандинавския, а и не само, готик метъл. Факт е, че след напускането на Morten Veland много падна нивото на Tristania. На мен поне нещата без него са ми скучни. За сметка на това пък новата му банда издаде три шедьовъра, а вече излезе и четвъртият. Как ви се струва на вас The 13th Floor? За мен е нещо средно межу Nine Destinies And A Downfall и по-старите неща и страшно ми харесва.
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Не знам дали Sirenia са номер едно в готик метъла, понеже не съм съвсем сигурна кои точно групи наистина се числят към този жанр, но е факт, че сред групите с женски вокали ги поставям на, да речем, второ място. Странното е, че ми допадат много повече и от Tristania с Мортен (единствено Ashes донякъде се доближава).
По-важно от сравненията е как се развива всяка група сама по себе си, а The 13th Floor от сега се очертава като един от любимите ми албуми за следващата година. Ailyn, изглежда, ще се окаже най-добрият глас сред няколкото, преминали през състава; на мен лично ми доставя огромно удоволствие да я слушам, а това е много, много трудно постижимо за дамите. И саундът в албума е изпипан, хоровете се вписват идеално, Мортен си звучи както обикновено. Аз доста си харесвах и Nine Destinies and a Downfall, едва ли за хората, които не го приеха, този ще е особено подобрение, но лично за мен Sirenia се реваншираха за всички предишни недостатъци. Първият сингъл е страхотен, за следващ си пожелавам Sirens Of The Seven Seas ![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 09:24 PM |