![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
Здравейте казвам се Ангел на 17 от София. Слушам метъл от 6 годишен когато вуйчо ми ме взе на концерт на Iron Maiden. Слушам предимно блек и дет метъл, но не отказвам траш и спийд.
-------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
Браво, браво... Я обади с'а и от блека какво слушаш (че и от траша и спийда) ... ? ПП: имаш ли нещо общо с kompoth, и какво прави логото му на аватара ти? Black 666 Immortal Abfall Krieg Kult Of Eihor Kyrpä Lamed Lamort Death Daath Blackwinds Dark Funereal Gorgoroth Trash 10 Kingdoms 7th Son Killers Legion Kill All Landstorm Legion Of Death Maelstrom Lich King Malevolent Creation Destruction Speed A.C.O.A. Alarum Iced Earth Like Fool Leviathan Made of Hate А не нямам нищо общо с Kompoth,но нещо пречи ли ми да им имам логото ![]() -------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 10:27 AM |