![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
Здравейте казвам се Ангел на 17 от София. Слушам метъл от 6 годишен когато вуйчо ми ме взе на концерт на Iron Maiden. Слушам предимно блек и дет метъл, но не отказвам траш и спийд.
-------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
Abatory, Judjement, Guess Who са достатъчни. Просто не са ми известни, ще се радвам да ми разкажеш. Не се заяждам, да кажа. Abattory Абатори(на английски Abattory) е дет/траш метъл група сформирана от Caduccus в Сингапур през 1999 година.Отначало свирят "чист" дет метъл,но после вмъкват и траш метъл.Оригналното им име е било Abattoir,но през 1999 година сменят името си на Abattory.Имат два албума:In Glory's Arms, We Will Fall издаден през 1999 и Anthems Of Death издаден през 2001 година Judjement Джъджмент(на английски Judjement буквално "съд") е американска траш метъл група създадена в Андерсен,Индиана през 2005 година.Свирят чист и леко бърз траш метъл.Съставър им е от: Стив Коен-вокали Нейт Врингхт:китара Джефф Масон:бас китара Грег Сасер-барабани. Групата има два албума:The Judjement издаден през 2006 и The Bitter End издаден през 2007 The Guess Who Дъ Гес Ху е канадска рок група от края на 60-те и началото на 70-те години на 20-ти век. Създадена е в началото на 60-те години на 20-ти век в Уинипег, Канада, под името „Al and the Silvertones“. Участници са Чъд Алън (истинско име Алън Коубъл, р. 23 март 1943) - вокал, Ренди Бахман (р. 27 септември 1943;) - китара, Джим Кейл (р. 11 август 1943) - бас, Гари Питерсън (р. 26 мая 1945;) - ударни, и Боб Ъшли - клавишни. Групата си сменя имената на "Chad Allan and the Reflections", после на "Chad Allan and the Expressions", но издаваните сингли нямат успех. В 1964-та, след участие в трибюта на Бъдди Холи групата е поканена да работи за „Quality Records“. Следващата година излиза сингълът им „Shakin' All Over“ с кавър на „Johnny Kidd and the Pirates“. За да създаде интрига, фирмата вместо истинското име на групата, слага надпис „Guess Who“. Песента става шлагер номер едно в Канада и 22-ра в САЩ, а групата се сдобива с ново име. Вторият им албум има по-слаб успех от първия и се правят промени в състава. Ъшли е заменен от Бъртън Къминс, който по-късно, след напускането на Алън, става водещ вокалист и композитор на песните заедно с Бахман. Един от първите сингли с Къминс, „His Girl“, има голям успех в Британия, но турнето на "Guess Who" там е без успех. обогатих ли те ![]() -------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 10:29 AM |