![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Не видях такава тема (извинявам се, ако има все пак) тъй че запитването ми е:
Какво мислите за продължителността на песните? Дали колкото са по-дълги - толкова са по досадни или обратното, или пък не понасяте късите песни, защото тъкмо влезете в ритъм и песента свършва? Коя е най-дългата и най-късата песен, която сте чули? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Факт е, че да направиш добра дълга песен е доста по-трудно от това да направиш добра къса песен. Хем трябва да предложиш някакво разнообразие и развитие, за да не отегчиш слушателя, хем трябва да свържеш отделните пасажи по начин, по който да не изглеждат просто налепени един за друг... и така нататък. Крайно против съм самоцелното записване на протяжни пиеси, каквито доста групи правят, само за да покажат, че "могат".
Оттам насетне не мога да кажа кой тип предпочитам, защото не е важно колко чуваш, а какво чуваш. Има дълги парчета, които за мен са някакъв връх в композиторското майсторство. Има и къси такива. Всичко опира до това да изразиш пълноценно идеите си. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 10:28 AM |