![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Не видях такава тема (извинявам се, ако има все пак) тъй че запитването ми е:
Какво мислите за продължителността на песните? Дали колкото са по-дълги - толкова са по досадни или обратното, или пък не понасяте късите песни, защото тъкмо влезете в ритъм и песента свършва? Коя е най-дългата и най-късата песен, която сте чули? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^^ Ем щом я има в Гинес явно е най-късата марак че Excrementory Grindfuckers имат песни за по 4 секунди xD
^Съгласен съм с теб за Bathory Просто темата ми хрумна докато слушах Uruk-Hai – A Night In The Forest, която е дълга 72:01 и май това е за сега най-дългосвирещата песен, която съм чул. Иначе съм съгласeн с админа. Ясно е, че качеството на една песен не зависи от дължината й. Например Moonsorrow правят страшна музика, а интрото на албума е кажи-речи, колкото една нормална песен (3-4 мин xD). Последният им албум пък има 2 песни по 30 мин и пак ми хареса. Същато нещо споделям и за Wyrd - Heathen (51:11) песента е страшна въпреки дължината Къси парчета има също страхотни - Orphaned Land - Joy (0:42) или Otyg - Skuggan Pе Еsen (1:15) /не са интрота/ Finntroll също имат доста къси песни и те са страхотни. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 10:23 AM |