![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мейтове и мейтки, какво мислим за тези тук, пък?
Леле, днеска пак си подхванах Mabool-a и си викам, че това е един страашно запленяващ и трогващ албум. То не е фолк, не са извисявания на гласовете и маниакални мелодии, какво ли не е! Никак не съм фен на групата от Тъмните векове и другите албуми поне на този етап не са ме впечатлили така, ама.. к.ъ.р.т.я.т бе брато о_O И вокалистът им говори добре в глобалния метхул, не е като да не е свестняк ![]() ТHE STORM STILL RAGES INSIDE!!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Чудесна група. Само се чудя, само аз ли имам опасения (безпочвени засега, разбира се), че новият албум има потенциал да бъде прецакан? Т.е. от това, което съм чел за него, идеята не ми се струва особено огиринална. Името също. Но все пак де, очаквам го с голямо нетърпение.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:57 PM |