![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Отново се появява във форума със съвсем конкретна цел, а именно отварянето на тази тема.
Зная, че немалко от редовните потребители тук имат русофилски възгледи, а вероятно и противоположното мнение е поне отчасти популярно, така че ми е изключително интересно да чуя, как ще коментирате ситуацията със спирането на доставките на руски газ. На мен ми се ще да отбележа, че докато в българските медии тезата, че всъщност Газпром са виновни за случващото се, не бе лансирана от почти никого, то на Запад (с известни изключения) обикновено се гледаше с по-лошо око към Русия, а не към западната й съседка. Засега ще пропусна да изложа своите възгледи, тъй че очаквам вашите коментари. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ами по принцип е нормално Русия да си търси правата. Все пак от чисто икономическа гледна точка, те губят от това, че Украйна ги краде. От друга страна повечето държави си имат алтернативен начин за доставка на газ, например втори газопровод или достатъчно количество запаси. А нас както винаги ситуацията ни "ИЗНЕНАДА" силно, при все, че проблема се дискутираше от доста по рано. Но не мисля, че трябва да съдим Русия, те поне са нация която си държи на националните-природните богатства и не би позволила своеволности от който и да е. Не знам, ако ние бяхме в тази ситуация сигурно още при първия натиск от някой бихме си свалили гащите.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
Ами по принцип е нормално Русия да си търси правата. Все пак от чисто икономическа гледна точка, те губят от това, че Украйна ги краде. От друга страна повечето държави си имат алтернативен начин за доставка на газ, например втори газопровод или достатъчно количество запаси. А нас както винаги ситуацията ни "ИЗНЕНАДА" силно, при все, че проблема се дискутираше от доста по рано. Но не мисля, че трябва да съдим Русия, те поне са нация която си държи на националните-природните богатства и не би позволила своеволности от който и да е. Не знам, ако ние бяхме в тази ситуация сигурно още при първия натиск от някой бихме си свалили гащите. ъъъм, пич, ти си доказателство за това, че политиката е лъжа. Украйна не краде, а поддържа техниката в изправно състояние. Представи си сега, че не бяха отклонили свръхколичествата на газ, които Русия им бе изпратила. Втори Чернобил ли искаше? Пък дори и да са крали е смешно това, което Руските Управници твърдят. "Украйна ви краде газта! Не, че сме спрели количествата за останалите страни!" Не, ама да, нали кранчето е врътнато, те какво очакват да си помислим, че газта ал-л-ле хоп! и прескача Украйна? Глупости! Просто ни държат в момента като заложници на монопола им... -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:55 AM |