![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Отново се появява във форума със съвсем конкретна цел, а именно отварянето на тази тема.
Зная, че немалко от редовните потребители тук имат русофилски възгледи, а вероятно и противоположното мнение е поне отчасти популярно, така че ми е изключително интересно да чуя, как ще коментирате ситуацията със спирането на доставките на руски газ. На мен ми се ще да отбележа, че докато в българските медии тезата, че всъщност Газпром са виновни за случващото се, не бе лансирана от почти никого, то на Запад (с известни изключения) обикновено се гледаше с по-лошо око към Русия, а не към западната й съседка. Засега ще пропусна да изложа своите възгледи, тъй че очаквам вашите коментари. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Неадекватността завладя тази тема, а хич не бе това целта.
Цитат А по времето на соц-лагера кой източи ресурсите на Украйна? Пък после Украйна крадяла. Айде стига с тези невинни руснаци. Не е луд тоя дето яде баницата... Цитат Нали ще спестят 4-5 дена заплати на даскалите. Не, няма, даскалите ще получат същите заплати. Цитат Кур за продалите АЕЦ-а. За момента двете неща са абсолютно несвързани. Ако имаме проблем с тока, чак тогава можем да говорим за АЕЦ. Това в момента е съвсем, съвсем друго. Цитат Украйна не краде, а поддържа техниката в изправно състояние. ?!? Това дори украинците не го твърдят все още ![]() Цитат Пък дори и да са крали е смешно това, което Руските Управници твърдят. "Украйна ви краде газта! Не, че сме спрели количествата за останалите страни!" Това беше официалното изявление само по отношение на датата 1. Януари. След това руснаците съвсем ясно казаха, че спират подаването. Цитат Просто ни държат в момента като заложници на монопола им... Ще обясниш ли какви според теб са целите на това (съвсем възможно) положение? Цитат Правителството още 2006г. е могло да предотврати абсурда, в който попадаме сега. Какво конкретно имаш предвид? Цитат Знам ли, може би руснаците не са невинни, но пък са единстените които се опълчват на монопола на ЕС и САЩ. Пък и щом са монополисти е редно да диктуват правата. Ти последно за тези, които диктуват правилата ли си или против? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:48 AM |