![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
Наскоро ми се случи един мой съученик да пусне филмчето Loose Change в час по история. Доста интересни бяха реакциите на класа ми. Повечето бяха "апхъъъ, глупости". Но ме накара (гледал съм само първия вариант) да се поразровя и да открия някои доста интересни въпроси.
Тук не става въпрос за световни конспирации и подобни глупости. На тези, които ще пишат, им препоръчват малко да се запознаят с фактите, затова препоръчвам следните 3 неща: Книжката "Пич, къде ми е страната?" ("Dude, where's My Country?") на Майкъл Мур Филма Loose Change Филма Fahrenheit 9/11 Ta, фактите са следните: Имаме президент, тясно свързан с петролните магнати, известни като Фамилия Бин Ладен. Имаме терористични атаки. 2 масивни стоманени кули рухват след час и половина пожар, след като преди са издържали на терористични атаки от покрива им /хеликоптер с експлозиви/, от основите им /камион с експлозиви в паркинга/. На всичкото отгоре и преди се е случвало самолет да се разбие в Емпайър Стейт Билдинг /поне според Loose Change/ и той все още си е на мястото - макар че е с много по-слаба конструкция. Дори Мур твърди, че българите са били предупредени да не отиват на работа в тази утрин - поразрових се и се оказа вярно. Интересно ми е вие какви теории, предположения и твърдения за конспирация между фамилиите Буш и Бин Ладен сте чували. Всякаква информация, особенно вярната, ще бъде оценена. Моля все пак прилагайте източници, споменете 2-3 книги, дайте линк. И моля ви, не превръщайте темата в кошче. :Р -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Еми да. Нека хората да гледат едното, да видят другото пък да са наясно. Не напразно тея "теории" и хората, които ги мислят никой не ги взима на сериозно.
Гледаш, четеш, запознаваш се с фактите и обясненията на двете страни и тогава си правиш преценка. Достатъчно е да си на ясно какво може да става, не е нужно да се излагаш като "отваряш очите" на хората. Добитъка така и не разбира, че го водят към кланицата, никога няма да излезе правителство, което да е честно с хората. Особено пък такава империя като Америка или Русия. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 05:56 PM |