![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Не видях такава тема (извинявам се, ако има все пак) тъй че запитването ми е:
Какво мислите за продължителността на песните? Дали колкото са по-дълги - толкова са по досадни или обратното, или пък не понасяте късите песни, защото тъкмо влезете в ритъм и песента свършва? Коя е най-дългата и най-късата песен, която сте чули? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Последното хубаво нещо което чух беше "Harvest Of Souls" на IQ. Тя е 24 минути, но е толкова разнообразна, че не я усещаш как минава. Иначе не ме дразнят дългите парчета, но понякога отблъскват, когато искаш да дадеш шанс на нещо ново, което се състои от три парчета от по 20 минути. Това което ме дразни са парчета - шегички, като "Pendulous Skin" на Mastodon, което е едно 20 минутно голямо НИЩО, една тишина. Дори и в гениалния "Dreaming Neon Black" на Nevermore има такова нещо в края.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 11:00 AM |