![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
http://www.bluelink.net/zaprirodata/
Днес в 14.00 часа ще се проведе обществена дискусия в аулата на Софийския университет. Поканени са всички институции и граждански организации, които подкрепят исканията на UNECO и желаят да се присъединят към кампанията! -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Обществото е ДЛЪЖНО да се подчинява, когато му се отправя разпореждане. Но виж, с теб съм съгласен, че трябваше да се каже защо се прекратява.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Обществото е ДЛЪЖНО да се подчинява, когато му се отправя разпореждане. Но виж, с теб съм съгласен, че трябваше да се каже защо се прекратява. Извинявай наборе, не искам да ме разбираш погрешно, но тези хора са излязли да протестират срещу корупцията и беззаконието на тази държава. Защо тези хора са длъжни да се подченяват на заповеди, това не е ли диктатура. По никакъв начин не защитавам лумпените, но хората които са отишли да си търсят прават, никой няма право да им нарежда. Помисли реално, как ще се почустваш ако на вашия протест, кмета ви даде заповед да се разотивате, щото сте незаконни. Сигурен съм, че ще се подчините, защото сте свикнали с заповеди, но как ще се почуствате? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:34 AM |