![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
http://www.bluelink.net/zaprirodata/
Днес в 14.00 часа ще се проведе обществена дискусия в аулата на Софийския университет. Поканени са всички институции и граждански организации, които подкрепят исканията на UNECO и желаят да се присъединят към кампанията! -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Наборе, много добре знаеш, че уважавам теб и мненията ти и то не малко, затова те моля, кажи ми къде съм казал, че хората нямат право да протестират?! Къде съм написал, че добитъка в НС е нещо повече от престъпници и боклук?! Къде съм казал, че исканията на хората не са справедливи?! Но има ли полицейско разпореждане, то трябва да се ИЗПЪЛНЯВА!!! И всичко друго е писане на глупости! И не е диктатура да се спазват писаните закони, цитирал съм по-горе какво искам да кажа. А това как бихме се чуствали... зле разбира се, но това няма да ни даде право да започнем да се държим като животни, за разлика от онези гадове вчера.
И да кажа на всички, които квичат колко бой са били яли - колегите ми щяха да се виновни, ако бяха се подали на провокациите на лайната пред тях и бяха скочили без заповед. Тогава нямаше да има оправдание за тях. Но те стояха като мъже, псуваха ги, замеряха ги с камъни, железа, бутилки, лед и какво ли и търпяха, защото знаят защо хората са там. Почнаха да бият, чак когато се каза, да се опразни площада и никой не изпълни полицейското разпореждане. Относно Борисова, там нямаше майки с деца, а само лайненца, които трошаха и продължаваха с това да се показват какви са боклуци. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:38 AM |