![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
http://www.bluelink.net/zaprirodata/
Днес в 14.00 часа ще се проведе обществена дискусия в аулата на Софийския университет. Поканени са всички институции и граждански организации, които подкрепят исканията на UNECO и желаят да се присъединят към кампанията! -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Mago, да те изпреваря, с отговора, преди да ми зададеш въпроса - не се правя на глупав, а съм си такъв.
Моето мнение е, че полицаите, макар повечето тъпи като футболните запалянковци и скинарите, които не знаят защо са на протеста сте между чука и наковалнята. Изпълнявате неадекватни заповеди на хора, които не са достойни за да взимат решения от подобен клас. Идеята ми е, че; Ще дам прост пример с преминаването от Четвърта Френска република към Пета Френска република. Трябва точно армията и военните сили, полицаи и т.н. да се обърнат на кървав протест, за да свалите всички тези, които дават тия некъдърни кметски заповеди. Не може кмета да е лице на сума ти списания и 70% от работата му е да говори несвързано в предавания, интервюта, да си противоречи сам в едно изявление и т.н. и едновременно да решава неизвестно за него колко сериозни проблеми. Това не е работа за Мутри... Трябва и тук малко кръв да се пролее, за да се отървем от тия, които ви дават заповеди. Естествено, че при един бой, всички са с повишено ниво на адреналин, никой не е адекватен, псува се, бие се без да се мисли. Ако не удариш "невинен", той ще те удари и вече няма да е невинен. Нямам против в 22;01 да ме спрете и да ме закарате в ареста, защото нямам 18, но нямам и против да хванете педалите, които осигуряват наркотици за връстниците ми. За тази цел трябва хора горе, които това да искат, но не само на думи. От как се помня гледам тъпи убеждаващи коментари на политици какво е нужно на държавата да се оправи тип; Управляваща партия vs Опозиция.. и никой нищо не прави. Лично мнение де.. съгласен съм и с @conguestadors Чета някакви коментари от рода на "Хванахме един полицай десетима и го направихме леш, пича с женския ник, пръцни ли си къв си, ти от тия десетима ли беше или стоя и си гледа гърчавата пишка у вас по време на протеста? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:50 PM |