![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
http://www.bluelink.net/zaprirodata/
Днес в 14.00 часа ще се проведе обществена дискусия в аулата на Софийския университет. Поканени са всички институции и граждански организации, които подкрепят исканията на UNECO и желаят да се присъединят към кампанията! -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
![]() закони има - не се спазват - няма осъдени явно действащи престъпници. Няма и явно разследване. има си хас да не е по-прозрачна отпреди 6-7 години - би било трагично - като цяло светът не върви към дееволюция. гражданско влияние - да се взимат предвид подписките, които са израз на недоволство относно някое решение и да се правят референдуми, когато са желани и подкрепени от необходимия брой хора. промяна на избирателната система Blashyrkh към мажоритарна. Да се избират личности, а не на сляпо както е сега. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
промяна на избирателната система Blashyrkh към мажоритарна. Да се избират личности, а не на сляпо както е сега. Ако имаш в предвид на бюлетината да пише имената на хората, които ще влезат в Парламента, разбирам, но това не се нарича мажоритарна избирателна система. Аз доколкото знам, но може и да се бъркам с английския, мажоритарното гласуване включва избор на само един от няколко кандидата, а именно този с най-много гласове. Изборите за президент са пример. Как това би се въвело в държава с многопартийна система като нашата, и как по-точно би могло да донесе положителна промяна???? Мутрите от ГЕРБ кога пък са имали положителен образ? ![]() Ми от както съществуват общо взето. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:21 AM |