![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Е, ето че изтече и новото (предстоящото, по-точно) творение на щатските ветерани (и аз като истински фен го изтеглих :Д). Определено това беше един от най-чаканите албуми за мен, но навярно заради големите надежди и очаквания за нещо различно, които му възлагах, някак все още не мога да изкажа мнение (поне на 1-во слушане). Все пак си звучи "канибалски", и на моменти ми напомня "The Wretched Spawn". "Scalding Hail", "To Decompose", "Carnivorous Swarm"... все яки парчета, те ме впечатлиха най-много, засега... а пък в крайна сметка трябва слушане, а не празни приказки. Вие? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ми, шефе, говорихме си с тебе вече, ама да споделя и тук...
Дано е защото бях преднамерен, защото нещо не съм на кеф (и да не знам...) или защото не съм го слушал достатъчно, но този албум ми звучи като едно от най-посредствените и бездушни творения на широката метъл сцена, които някога съм слушал. Трябва наистина МНОГО да се заслушам, за да открия нещо за слушане - иначе просто ми влиза в едното и излиза през другото ухо, просто реглулярно и монотонно пилене на китарите и еднообразни барабани... Прав си, бтв, като казваш, че така ще е вече - старите се измарят, идват новите и у тях е надеждата, а през последната година две определено се представят на по-високо ниво от батковците си, нищо, че сиг ще получат по-малка популярност. Това явно тях не ги касае, за щастие. След няколко слушание още пак ще пиша, да видим дали ще има промяна. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:36 AM |