![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Всеки си има песни, които чувства близки до същността си или свързва с важни моменти от живота си, били те щастливи или не. Споделете кои са вашите.
На мен спомени ми навяват парчета като "Tears of Ice" на Stratovarius, "Alone in Paradise" на Malmsteen, "Bathory Aria" на Cradle of Filth... -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Айде и от мен малко Resurrection Through Carnage.
песента Manowar - Brothers of Metal и The Dawn of Battle. С тях почнах да прослушвам метъл, и са доста "ценни", ако мога така да се изразя. Bloodbath - Breeding Death това ще да е първата ми Death Metal песен, и същата ме запали по групата като спирт за горене, излян в огън ![]() Bloodbath - Mass Strangulation. Това е първата песен, която се научих да свиря на китарата.(имам предвид пълна песен, от началото до края.) Agnry Video Game Nerd Theme Song(short version). AVGN феновете знаят за кво иде реч. А за тези които не знаят, накратко - любимата ми интернет звезда, с много зарибителна песничка ![]() Dimmu Borgir - Progenies of the Great Apocalypse. Първата ми блек песен. Много се изкефих на Шаграт, а за Вортекс да не говоря... Любимият ми "бек" вокал. Според мен той е по-добър от Шаграт. ![]() Death - Spirit Crusher. С тази песен пък прослушах Death, и осъзнах колко добър е бил Чък. Мамка му, ако още беше жив, групата щеше да е легендарна. Невероятни парчета имат. само за тези се сещам сега. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:52 PM |