![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Всеки си има песни, които чувства близки до същността си или свързва с важни моменти от живота си, били те щастливи или не. Споделете кои са вашите.
На мен спомени ми навяват парчета като "Tears of Ice" на Stratovarius, "Alone in Paradise" на Malmsteen, "Bathory Aria" на Cradle of Filth... -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
the Berzerker - February
-Разтоварва ме максимално. Текста ме определя напълно... Pink Floyd - Wish you were here Alice in chains - nurshell -Бивши любови Pink floyd - Careful With That Axe, Eugene The wall и The dark side of the moon -Звучат около мен от както съм роден(баща ми е голям фен...) Хиподил - Дращя с нокти - Текста... Obituary - In The End Of Life Obituary - Cause Of Death Obituary - Final Thoughts the Berzerker - All About You the Berzerker - Last Mistake Metallica - Master of Puppets Metallica - No Remorse всичко на Macabre - Агресия!!! Mercenary - Screaming from the heavens Black Sabbath - Wheels Of Confusion - Чувства ![]() P.O.D. - Youth of the Nation Lynyrd Skynyrd - Free Bird - Яки спомени Alice In Chains - No Excuses Nirvana - Lithium - Винаги ми оправя настроението... Има и още, но няма смисъл да пиша повече ![]() Само да заема място... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:36 PM |