![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Е, ето че изтече и новото (предстоящото, по-точно) творение на щатските ветерани (и аз като истински фен го изтеглих :Д). Определено това беше един от най-чаканите албуми за мен, но навярно заради големите надежди и очаквания за нещо различно, които му възлагах, някак все още не мога да изкажа мнение (поне на 1-во слушане). Все пак си звучи "канибалски", и на моменти ми напомня "The Wretched Spawn". "Scalding Hail", "To Decompose", "Carnivorous Swarm"... все яки парчета, те ме впечатлиха най-много, засега... а пък в крайна сметка трябва слушане, а не празни приказки. Вие? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^^^Airin, твоето мнение също говори за крайности. Никой не иска всеки албум да е най-добрия, нито някой казва, че на албумът му липсва техничност, изпипаност и т.н.... Но сама разбираш, че това не е достатъчно един албум да е добър и именно това казваме с hudojnik - "Evisceration Plague" не грабва със съвършено нищо, липсва му всякакъв хъс и желание да надъха слушателя... Тъпо е просто да повтаряме "Еми те си правят тяхното си, къв е проблема?" Обаче "Тяхното си" съвсем доскоро значеше И, повтарям И хъс, не само техника и прецизност. Съжалявам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Airin, твоето мнение също говори за крайности. Никой не иска всеки албум да е най-добрия, нито някой казва, че на албумът му липсва техничност, изпипаност и т.н.... Но сама разбираш, че това не е достатъчно един албум да е добър и именно това казваме с hudojnik - "Evisceration Plague" не грабва със съвършено нищо, липсва му всякакъв хъс и желание да надъха слушателя... Не знам за вас, но аз тези неща ги откривам, поне отчасти... Струва ми се, че голяма част от реакциите тук се определят от очакванията, които имахте. Аз не бях с нагласа за шедьовър, така че не съм разочарована. За мен албумът е просто добър - нищо повече. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:24 AM |