![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бля, мразя да правя тема за група покрай новия й албум, ама пък нямаше.
Значи много са добри, обаче така и не ме накараха да ги въртя безспирно. Едновременно нежни и войнствени, после акустични и режещи със сола, много са талантливи, ама ц. Та, викам в новия албум гайдите доста добре играят, вие как мислите? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да, наистина се усеща липсата на Marcel в Crogacht, но пък тоя път Arkadius не си е правил експерименти като в Command to Charge (преди който Marcel ги беше напуснал за първи път до завръщането му в Caledonia) и бандата не е изневерила на стила си. Успешната формула с включването на автентични шотландски гайди от Caledonia тук е доразвита без да е преексплоатирана. Силен запис по мое мнение, скоро ще му драсна и ревю. За мен Suidakra си остават най-силната фолк (Celtic) метъл банда, Eluveitie имат още да драпат докато стигнат до тяхното ниво. Все пак немците я правят тая музика от 1997-ма насам. За мен обаче най-силни са акустичните им пасажи, едно че са адски добре изсвирени и второ са отлично изпипани като композиции. Специално ти Сашо не знам защо така и не ги хареса много пичовете, доста съм ти опявал за тях, все си мислех, че като такъв върл фолкър ще ти станат любимци. Радвам се все пак, че направи тема за толкова любима група!
ПС Изключително много се откроява песента с девойката - Feats of War - много здраво парче. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:34 AM |