Препоръчайте АЛБУМ на група, ...или всичко, свързано с прослушването на дадена банда |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Препоръчайте АЛБУМ на група, ...или всичко, свързано с прослушването на дадена банда |
Dec 30 2008, 12:57 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 |
Мммм, не намерих такава тема, а смятам, че "Препоръчайте Група" е направена за да препоръчваме групи, а не с какво да ги прослушаме. Идеята ми е да направим тема в която запалени вече по Металическая Група номер N хора да съветват хора, които сега ще ги прослушват, кой албум да чуят първо. Пример: "Аз съм прослушващо пишлеме и искам да ми препоръчате с кой албум на Металика да почна", отговор: "Почни с Kill 'Em All" (пример, пример, ПРИМЕР!!!).
Все пак за да нямаме проблеми с събратската тема за групи, кажете ГРУПАТА (или поне групите), за които искате съвет. Да почна аз (щото за това я отворих темата, хехе ) някой може да ми препоръча с кои албуми на Sunn O))) да почна, и с кой албум на Pitchshifter да продължа (чух Industrial, но той явно доста се различава от другите им неща). -------------------- I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
Feb 9 2009, 01:02 PM
Коментар
|
|
Рицар на върховен дом Сянка Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
яки са, да,
ама първо дистърбд, после другите ;д -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 02:16 AM |