![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Чини ми се, че този олд скуул дет метъл "феномен" мина леко незабелязано (да не кажа тотално пропуснат) в тоя форум (за което що ли съм изненадан
![]() Вокала мощно ръси всякакъв PESTILENCE, докато се ASPHYXiate-ва от реване (Martin van Drunen). На баса тътнат оръдията HOWITSER (Theo van Eekelen). Барабаните създават същински GOREFEST (Ed Warby). На китарите, самият бог THANATOS е изпратил своите двама верни раби (Paul Baayens и Stephan Gebédi). И всичкото това миксирано от не кой да е друг, ами Dan Swanö. "Хъ!" ш'си кажете. ![]() ![]() ![]() Как да е, радва ме, но не ЧАК ТОЛКОВА. Проблем? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Изобщо не мина незабелязано, слушаше се по едно време усилено. All-star бандите обикновено не сработват както трябва, в Hail of Bullets нещата са си дошли много добре на мястото. Доста ми хареса албумът, разбира се не толкова, колкото се опитаха да го изкарат по световните метъл издания. Някак си винаги като се събарет на едно място двама или повече известни музиканти и списанията почват да се надпреварват със суперлативите. Иначе, съвсем приличен албум, малко на Dismember ми прилича с тая мазна продукция и може би затова така добре се котира при мен.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:10 AM |