![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ами да го почваме, предлагам аз.
![]() За начало малко бегли впечатления като след три слушания. Първо, много свежо звучат пичовете! Свежо, енергично и всячески раздвижено. Докато "Threshold", макар и приятен албум, си беше преповтаряне на неща от миналите, "No Sacrifice, No Victory" носи съвсем различна атмосфера. Не че са преоткрили колелото на хеви метъла, но просто личи някакво ново вдъхновение в композициите. Не съм вярвал, че ще го кажа някога, но смяната на Stefan май им се е отразила ободряващо. Pontus свири чудесно, специално "Something for the Ages" не отстъпва на най-добрите им инструментали. На някои парчета сигурно ще им трябва повечко слушане, но има и хитове, които удрят веднага - "Any Means Necessary" вече я знаем, а и "Legion" е жестоко парче! Въобще, разбиването на концерта след няма и два месеца е гарантирано. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Сложно, при положение, че говорим за бандата, към която имам най-много пристрастия поначало и не върви хич да съм обективна, но да се пробвам. Явно не е изненада, че албумът ми лепна още от самото начало; отдавна не съм ги чувала да звучат толкова разиграно, сякаш са напипали отново някакъв поизгубен през годините живец, за което "обвинявам" точно Pontus. Колкото до песните, за първата вече коментирах, обичайните среднотемпови типични HF парчета като "Bring The Hammer Down" & co са си напълно основателни, задължителният инструментал пък е сред най-добрите неща там въобще. Иначе фаворити за момента са ми именно "Legion", "One Of A Kind", "Punish And Enslave", а с баладата просто за пореден път ми доказват, че не са способни да запишат лошо парче от този тип. Кавърът също се е получил добре, трябва да сравня с онзи на Eldritch по някое време.
![]() Чакам концерта, за да се довърша, това е то. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 06:38 PM |