![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Според мен слуха се "възпитава". Преди, когато повечето неща бяха на 128kbps си слушах и бях доволен. Сега не виждам смисъл да тегля на по-малко от 320kbps. След като навлязоха и lossless форматите... няма какво да говорим... Иначе хубаво е човек да има възможност да купува и да се радва на чувството, че държи в ръцете си нещо уникално и оригинално. Но това все по-малко хора го оценяват.
За тепърва пробиващите групи, най-лесният начин да придобият популярност е чрез mp3. Но рано или късно всички разбират, че това всъщност работи против тях. Издателите така или иначе винаги са на печалба... Освен това мисля, че мп3-тата имат голяма заслуга за това, че пазарът е залят със шитава музика. Децата теглят всякакви боклуци, за които си мислят, че са музика... да, ама не. Звукозаписните компании губят стимул да издават и промотират качествена музика... виждат, че и другото може да се харчи и да бъде печелившо... Това ограбва добрите музиканти още повече, защото нещата вече не зависят толкова от самата музика, колкото от това кой те е открил, записал и кой ще те продаде след това. -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:33 AM |