![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Макар, че всички банди обявяват МР3-ките като "сатаната" на музикалната индустрия, количеството на новите групи не спира да нараства прогресивно. Аз ако бях новопомазана метъл формация (освен, че явно страдам от засилена форма на шизофрения), силно щях да се замисля дали да се боря с пиратската индустрия, при положение че така или иначе надали ще продам повече от 500 копия от дебютния си албум. Явно вече е твърде лесно и евтино да записваш музика и вероятно не ти пука от това, че не продаваш.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:34 AM |