![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^Мдам, ама дали не можеш да събереш 300-500 човека на концерт? Без да претендирам, че се ровя целодневно в статистиките за приход на групи, смятам, че това с концертите е по-доходоносно от продажбата на албуми. Винаги ще има много повече хора, които ще ходят на концерти, отколкото такива, които ще купуват албуми, това покрива и по-големите разходи за турнета и т.н. Най-смешни са ми хора, които са по-скоро бизнес/шоумени, отколкото изпълнители(справка-бг звездите) и мрънкат против свалянето на албуми.
Тегленето от нета наистина дава място за изява на много млади групи. Доста от новите неща просто нямаше да се слушат, ако хората не можеха да си ги изтеглят безплатно. Освен това то разширява кръгозора на хората, позволява по-лесното оформяне на вкус и прави публиката по-невсеядна. Пиратството определено е най-хубавото нещо, случвало се на музиката въобще. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 20-November 08 Потребител N: 3111 ![]() |
^Мдам, ама дали не можеш да събереш 300-500 човека на концерт? Без да претендирам, че се ровя целодневно в статистиките за приход на групи, смятам, че това с концертите е по-доходоносно от продажбата на албуми. Винаги ще има много повече хора, които ще ходят на концерти, отколкото такива, които ще купуват албуми, това покрива и по-големите разходи за турнета и т.н... Ами има банди, които просто записват албуми и не ходят по турнета, ала-бала... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:23 AM |