![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ами да го почваме, предлагам аз.
![]() За начало малко бегли впечатления като след три слушания. Първо, много свежо звучат пичовете! Свежо, енергично и всячески раздвижено. Докато "Threshold", макар и приятен албум, си беше преповтаряне на неща от миналите, "No Sacrifice, No Victory" носи съвсем различна атмосфера. Не че са преоткрили колелото на хеви метъла, но просто личи някакво ново вдъхновение в композициите. Не съм вярвал, че ще го кажа някога, но смяната на Stefan май им се е отразила ободряващо. Pontus свири чудесно, специално "Something for the Ages" не отстъпва на най-добрите им инструментали. На някои парчета сигурно ще им трябва повечко слушане, но има и хитове, които удрят веднага - "Any Means Necessary" вече я знаем, а и "Legion" е жестоко парче! Въобще, разбиването на концерта след няма и два месеца е гарантирано. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 8-February 09 Град: България Потребител N: 3251 ![]() |
Като цяло албума много ми хареса. Най-голямо впечатление ми направиха Any means necessary, Hallowed be my name, Something for the ages и No sacrifice, no victory.
-------------------- "...И го ударих с цялата сила на волята си, задълбах дълбоко в мозъка му, залях го с омразата си. Усетих болката му и това ми даде нови сили. За всичките години, които бях прекарал в изгнание, трябваше да получи поне това възмездие. Блъсках по бариерите на разума му в търсене на отмъщение, задето ме бе оставил на чумата. Удрях с всички сили, за да причиня някаква степен на страдание като отплата за болката..." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 06:49 PM |