![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
В официално изявление на сайта на финландските пауър/прогресари, THUNDERSTONE споделят следното:
"С прискърбие се налага да съобщим, че Pasi Rantanen и Kari Tornack вече не са част от THUNDERSTONE. Поради лични причини и видима липса на мотивация от тяхна страна счетохме за най-удачно да се разделим с тях, въпреки че решението не беше никак леко, а времето е възможно най-неподходящо. Разделихме се с добри чувства, благодарим на момчетата за невероятните седем години, които прекарахме заедно, и им пожелаваме всичко най-хубаво в бъдещите им занимания. Както и да е, за нас е важно да не разочароваме феновете ни в такива ситуации и затова ще продължим по план нашето турне с NOCTURNAL RITES. Повече от горди сме да обявим и двамата невероятни музиканти, съгласили се да попълнят състава ни за турнето. Кийбордист на групата ще е не кой да е, а легендарният JENS JOHANSSON, лудият швед и дългогодишен приятел от STRATOVARIUS. Вокалните задължения ще се поемат от TOMMI 'TUPLE' SALMELA, който в последните години дели вокални партии с Marco Hietala във финландските класици TAROT. Както можете и сами да си представите, ние сме повече от въодушевени от възможността да работим с тези музиканти." -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
А на мене ми се струва, че началинят риф много прилича такъв от новата Металика. Което ме навежда на мисълта, че замисълът на парчето е малко пародиен. Трябва да се заслушам в текста, де ...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:46 PM |