![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Може да ви се стори глупава тема, но според мен ще е интересно да обсъдим любимите ни и най-запомнящи се припеви на песни. Пък и като има такава тема за солата, защо да няма и за припевите? Ето за кои се сещам аз:
Dark Tranquillity - Lost to Apathy Tristania - A Sequel Of Decay Behemoth - Sculpting The Throne Ov Seth Amon Amarth - Valhall Awaits Me Sonata Arctica - Don't Say a Word Kamelot - Center of the Universe Children Of Bodom - Towards Dead End -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Абе доста са, много от тях не са на английски (All Hail Google Translate!, макар и не много точен)
За сега най-много цикля на припевите на Ancient Rites, които не са кой знае какви, но като слушам Live албума им от 200, чувайки как тълпата ги пее... супер добре звучат, доста надъvхващо. Напремер на On Golden Fields (De Leeuwen Dansen) и Fatherland са страшни ![]() Други добри припеви имат любимците ми Wolfchant - Winterhymn, A Pagan Storm, Clan of Cross, I am War и други. Кromlek също имат добри припеви. Apraxia - Tomorrow Belongs To Us, Russia, Wake up! Абе много добри припеви има, ама не ми се изреждат xD -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 04:05 PM |