![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Само на мене ли ми прави впечатление, че напоследък почнаха да правят ебати тъпите реклами. Не знам тия дето ги измислят идиоти ли са, какви са... Просто са толкова тъпи че заслужават да не им купуване гадните стоки дето рекламират.
Колко често го правиш? Това е от реклама на някви бои или няква такава глупост. ТЕЯ ХОРА БОЛНИ ЛИ СА ПО ДЯВОЛИТЕ!?!?!?! Това е далеч отвъд границата на добрия вкус. Някви тъпи просташки сексуални намеци в реклама на нещо което няма нищо общо с това... Рама маргарин, рамама маргарин...! Обичам весели песнички! Докато съм жив няма да си купя рама маргарин заради тая шибана реклама. ![]() Мразя рекламите. Бездарни са. Имаше и хубави по едно време(3тата на Морени беше класика.) Сега просто правят някви тотални простотии за да отбиват номера, явно. Тъпи, безидейни простотии. ![]() *suicide* ..... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 25 2004, 10:55 AM) Цитат(The Metal Dragon @ May 25 2004, 09:07 AM) Цитат(blood_freak @ May 24 2004, 01:46 PM) ...и един мармот завива шоколада в станиол... Ох, това е един от любимите цитати на една съученичка. Висша подигравка просто. Цитат .... Би ли приела да.... вечерям с теб? - Ами моят приятел? - И аз обичам слонове, но цял.... ще ми дойде в повечко. Една моя съученичка,която не много вред като го каза това за мармота в час по химия,учителката отвърна"Сега ще ти дойде на теб един мармот!" А иначе рекламите на Швепс ми харесват. Има и с крокодила,и с мъжкия леопард. Мразя като почнета да цитирате някви огромни неща без видима причина! Мразя го! Разбра ли!!??!?!?!?" ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 01:41 AM |