![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
STRATOVARIUS - съвсем скоро разбрах за тая група , но вече ми е една от любимите старшни песни имат - Awaken The Giant , A Million Light Years Away , Hunting High And Low
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
И луд и болен, Толкки си е мозък бе, не го режи току така. След застой и изчерпване, рано или късно таланта намира сили и се изправя на крака. Казваш Елементите... Дотук 6 години. На Тиамат им трябваха 5 за да изпотрошат мазилката с тотално гениалният си албум от мин. година. И други групи ще го направят след кома. Strato не са пенсии да им мислим края. Предстои им толкова много. Лично аз вярвам, че Толкки един ден отново ще бъде част колектива... То си се повтаря... iced earth, maiden, black sabbath... Остави ги да си потрошат главата още някоя година, пък после гледай. Прав си обаче, че S. прекалено много се разшумяха с черния PR и така прогониха много фенове. Пак да се повторя, доброто не можеш го отрече. Stratovarius ще си останат Stratovaris от 1992-2000 ако ще и в Биг Брадър и Евровизия да участват
![]() е те, тва е ! ![]() -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 23-February 09 Потребител N: 3274 ![]() |
Първия им албум с Матиас ще се казва "Polaris" и ще бъде пуснат през май. Лично аз съм любопитен какво ще измътят този път. Може би Толки наистина трябваше да напусне. Неговите творби отдава не са на същото ниво.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 01:28 PM |