![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
След онова недоразумение Каффе мислех, че не можем да произведем нещо хубаво и слушаемо. Е опровергаха ме. Какво ви е мнението за песента победител?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Явно на тоя доста пари му се наливат. Просто е нереално 55%. И на мен той ми беше фаворит, защото песента е много идеина въпреки, че самата тя е тъпичка. И тия с кокилите бяха невероятни. По телевизията не ги показаха много добре, но иначе бяха страшни. Такъв процент обаче... Мен лично най-много ми хареса Ивелина. Песента беше хубава и самата тя беше супер лъчезарна. На Поли песничката също не беше лоша, но предварително я заровиха с тия сравнения, които са си основателни де. Това, че Киркоров излезе на плейбек, беше доста тъпо наистина. И се мазни, говори глупости, ше пее до 5 сутринта, а занесъл 5 песни да се врътнат и да се полигави на сцената. И балета му бяха едни динозаври. Верно добри бяха и хореографията им също беше яка, но си бяха вампири. Чинари бяха най-готиното нещо за цялата вечер.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:36 PM |