![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Айде тук да си помагаме взаимно! Аз и още един приятел почваме да се учим да свирим на китари! Аз имам Кремона или нещо подобно! Единствената българска марка китари. Повечето познати китаристи (включително и баща ми) казват, че е сравнително хубава китара! Искам да ми помогнете, как да започна, разбрах, че роците са много скъпи и е по-добре да съм на самоучение! Имам усилвател, т.колони, микрофон, компютъп, китара, място за свирене... И таблатури, ама незнам как да ги чета! И въобще, нищо не знам, кое трябва да науча първо!?!?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^
1. Издържане на тона. 2. Спазване на ритъм 3. Характерни похвати при различните стилове (или поне тези, които са ти присърце) 4. Бързина Гледай да не наблягаш само на едно от четирите, а да ги движиш паралелно ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 04:26 AM |